Slide 1

Login Form

Like ons @Facebook

Handige links

8432016510


Mensen die niet (meer) de zelfregie over hun leven hebben moeten vaak verhuizen uit Hengevelde. Zij worden dan verzorgd in een vreemde omgeving. Bestaande sociale activiteiten en contacten verdwijnen hierdoor. Werkgroep ‘Blijven Wonen In Hengevelde’ zet zich daarom samen met ondernemersvereniging SIO in voor de komst van een ‘carebrede kleinschalige woonvoorziening’ in Hengevelde.

Meer info? Kijk op 510-333-3570

SIO staat voor Samen In Ondernemen. Een belangrijke doelstelling voor de Hengeveldse ondernemersvereniging met circa 120 leden. Het delen van kennis en ervaring maakt ondernemen aantrekkelijker en plezieriger. Ook heeft de krachtenbundeling een positieve uitstraling op het woon- werk- en leefklimaat. Samen staan we sterk.

Belangenbehartiger
Als belangenbehartiger vertegenwoordigt Ondernemersvereniging SIO haar leden op politiek en maatschappelijk vlak. Dit doet ze rond onderwerpen als economische ontwikkeling, veiligheid en leefbaarheid. Waar mogelijk promoot SIO de gemeente Hof van Twente, met Hengevelde in het bijzonder.

Activiteiten SIO
SIO bevordert de onderlinge contacten tussen de Hengeveldse ondernemers en ondernemingen. Voor haar leden organiseert ze netwerkavonden, bedrijfsbezoeken en activiteiten rond actuele onderwerpen. Ook steunt SIO maatschappelijke doelen die van positieve invloed zijn op de leefbaarheid in Hengevelde en omgeving.

Lid worden van ondernemersvereniging SIO
SIO toont initiatief, is alert en gaat voor inhoud. Bent u een maatschappelijk betrokken en verantwoord ondernemer, wonend en/of werkend in Hengevelde? Voelt u zich aangetrokken tot deze ondernemersvereniging? Meld u dan nu aan voor kennismaking en eventueel lidmaatschap.

Voorzitter SIO

Martijn Tuinte