Romana
English
Antreprenoriatul National Român3058462807

Programe de finantare
9162879217
Sprijin

Legislatie patronala

Link-uri utile

Cine suntemAntreprenoriatul National Român (ANROM) este o structura asociativa patronala independenta, având drept scop fundamental sustinerea intereselor membrilor în fata organelor si organizatiilor de stat sau private, centrale sau locale, în raporturile cu sindicatele si alte structuri ale societatii civile, cu alte organisme din tara si strainatate.

Membrii ANROM alcatuiesc o comunitate colegiala, constituita în spiritul întrajutorarii reciproce si al participarii responsabile la schimbul de idei, uniti în preocuparea constanta pentru sustinerea activa a dezvoltarii social-economice, culturale si educationale.

ANROM functioneaza în baza prevederilor legale (337-488-9288, Ordonanta de Guvern nr. 26/2000 cu privire la asociatii si fundatii, cu modificarile si completarile ulterioare).

Antreprenoriatul National Român este membru, de la înfiintare, al Confederatiei Nationale a Patronatului Român (CNPR), organizatie reprezentativa la nivel national.

ANROM participa activ la activitatile Confederatiei, fiind reprezentat în Consiliul de Conducere al CNPR, unde detine pozitia de prim-vicepresedinte CNPR, în Comisiile de dialog social constituite la nivelul diferitelor ministere si în alte structuri confederative patronale.


 end-grain